Is het tijd om eens lekker te genieten van het goede weer of in een gezellig retro-interieur met behulp van een heerlijk drankje of een lekker verfrissend ijsje? Dan is daar geen meer geschikte plek voor dan taverne ’t Vissershoveke!

Wees welkom en geniet!

Uitbaatster Betsy heet u van harte welkom in ’t Vissershoveke. Dit is een gezellige taverne met een aandoenlijk retro interieur, dat toch weet te ontspannen. Het is de ideale plek om tot rust te komen met behulp van het assortiment aan verkoelende ijsjes, heerlijke streekbieren, lekkere frsidranken en de specialiteit van het huis: zomerse sangria! Als de weergoden u goed gezind zijn, kunt u terecht bij ’t Vissershovekes zonneterras, heerlijk om te ontspannen in een rustgevende, groene omgeving.

Allerlei activiteiten

Voelt u zich wat actiever? Dan kan u gebruik maken van de accomodatie die ’t Vissershoveke u biedt. Hieronder vallen onder meer een voetbelveld voor de sportievelingen, petanquepleinen voor de preciese werpers en forelvijvers voor de geduldige vissers die een ontspannen potje willen hengelen. De ruime keuze aan activiteiten, samen met de keuze om gezellig binnen of buiten te genieten van een heerlijk fris drankje, maken van ’t Vissershoveke een ideale plek om te ontspannen.

Tijd om te relaxen? Spring eens binnen bij ’t Vissershoveke en geniet. Ook groepen en verenigingen zijn steeds welkom!